Infracrveno grijanje


Zašto biste trebali koristiti proizvode tvrtke Infrarot Vitalheizung®?

Zdravo grijanje je naša briga. Naši infracrveni paneli razvijeni su i proizvedeni prema najnovijim spoznajama u građevinskoj fizici, električnoj i toplinskoj tehnologiji. Individualni i profesionalni savjeti našim kupcima su u prvom planu.

Kratki rokovi isporuke, dugogodišnje iskustvo i testirana kvaliteta infracrvenih panela karakteriziraju nas. Jamčimo optimalan omjer cijene i učinkovitosti naših infracrvenih panela na tržištu. Naši se sustavi ističu po jednostavnosti ugradnje, jednostavnosti korištenja i atraktivnom dizajnu.

Prednosti naših infracrvenih panela:


Ponuda infracrvenih panela


HVH Victory paneli
HVH Victory paneli

Infracrveni paneli Vitalheizung® otvaraju potpuno nove putove u tehnologiji grijanja. Zdrava su i učinkovita alternativa konvencionalnim sutavima grijanja.

Više o Victory panelima »

HVH DeLuxe KERA-FIT paneli
HVH DeLuxe KERA-FIT paneli

KERA-FIT je prvi panel na svijetu sa višeslojnim keramičkim praškastim premazom za infracrvene panele za grijanje. Mogućnost izbora Vašeg omiljenog motiva/fotografije.

Više o KERA-FIT panelima »

HVH stakleni paneli
HVH stakleni paneli

Gdje god da je važan ekskluzivan izgled i učinkovita toplina, osjećaj luksuza, estetike i posebne atmosfere u prostoriji preporučamo stakleni infracrveni panel.

Više o staklenim panelima »Garancija 15 godina

Jamčimo optimalan omjer cijene i učinkovitosti naših infracrvenih panela na tržištu.
Naši se sustavi ističu po jednostavnosti ugradnje, jednostavnosti korištenja i atraktivnom dizajnu.

Više detalja »